Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser
Skydning åbner
Hej skytter,
 Så åbner vi for skydning igen for seniorer pistol/revolver. Første "rigtige" aften blive på onsdag d. 19. maj 2021 med sædvanlig åbningstid fra kl. 19:00. Riffelskytterne skyder mandage som de plejer.

Juniorskytter må vente lidt endnu, vi forventer at kunne afholde juniortræning igen fra sidst i maj.

Der er som i sikkert kan gætte nogle retningslinjer:
Der må max. være 25 i lokalerne. Kommer der flere må de sidst ankomne vente i Siffen eller andet, til der er plads.
Der skal holdes en meters afstand til andre.
Mundbind bæres, men skal ikke anvendes under selve skydningen.
Afspritning af hænder og våben etc gælder.
Og sidst, men ikke mindst, skal vi tjekke coronapas for alle over 18 år, så husk af få det på plads!

På vegne af skytteudvalget
Kenneth

Bliv medlem af Skytteafdelingen i SIF

For at se kontingenter, vilkår og priser før indmeldelse i Skytteafdelingen - klik på  MEDLEMSKAB  i topmenuen.

For informationer om Skytteafdelingen - klik på  OM SKYTTEAFDELINGEN  i topmenuen.
For emner der ikke kun vedrører Skytteafdelingen - klik på  SIF FÆLLES  i øverste topmenu.

Kære skyttemedlem
Du opretter dig, tilmelder dig et hold og betaler dit kontingent på denne måde:

1.   Klik på højre-pil øverst i højre hjørne og derefter på Opret profil og opret dig eller dit barn.
2.   Klik på Tilmeld og betal og vælg det hold, du skal tilmeldes.
3.   Betal ved at klikke på Tilmeld.
4.   Accepter betalingsbetingelserne og betal med dit betalingskort, dvs. Dankort, Visakort eller Mastercard.

Primo kalenderåret får du en mail og en sms, som fortæller dig, at det er tid til kontingentbetaling for året. Du har nu 10 dage til at reagere telefonisk eller sende en mail til kontoret, hvis du ikke vil fortsætte medlemskabet. Gør du ikke noget, trækkes kontingentet automatisk på dit betalingskortkort, når de 10 dage er gået.

Hvis du ikke har adgang til en computer eller ikke har et betalingskort, skal du kontakte foreningens kontor på telefon er 39 45 01 80 eller på mail skydning@skovser.dk.

HJEMMESIDE TEST

SIF SkytterKrøyersvej 5 A2930 KlampenborgTlf. 39450180Email: skovser@skovser.dk