Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser

Bliv medlem af Skytteafdelingen i SIF

For kontingenter, vilkår og priser før indmeldelse i Skytteafdelingen - klik på  MEDLEMSKAB  i topmenuen.

For informationer om Skytteafdelingen - klik på  OM SKYTTEAFDELINGEN  i topmenuen.For emner der ikke kun vedrører Skytteafdelingen - klik på  SIF FÆLLES  i topmenuen.

Kære skyttemedlem
Du opretter dig, tilmelder dig et hold og betaler dit kontingent på denne måde:

1.   Klik øverst i højre hjørne på Opret profil og opret dig eller dit barn
2.   Klik på Tilmeld og betal og vælg det hold, du skal tilmeldes.
3.   Betal ved at klikke på Tilmeld
4.   Accepter betalingsbetingelserne og betal med dit betalingskort, dvs. Dankort, Visakort eller Mastercard

Primo kalenderåret får du en mail og en sms, som fortæller dig, at det er tid til kontingentbetaling for året. Du har nu 10 dage til at reagere telefonisk eller sende en mail til kontoret, hvis du ikke vil fortsætte medlemskabet. Gør du ikke noget, trækkes kontingentet automatisk på dit betalingskortkort, når de 10 dage er gået.

Hvis du ikke har adgang til en computer eller ikke har et betalingskort, skal du kontakte foreningens kontor på telefon er 39 45 01 80 eller på mail skydning@skovser.dk.

SIF SkytterKrøyersvej 5 A2930 KlampenborgTlf. 39450180Email: skovser@skovser.dk